PM CONSTRUCTIONS&RENOVATIONS

PM Constructions utförde ett väldigt stort jobb med många moment, stödmur, stentrappa, stenläggning och bygge av en fin isolerad friggebod som få andra företag ens vågade att offerera. Professionellt framställd offert som visar vad projektet kommer innebära på detaljnivå. Arbetet slutfördes till full belåtenhet.

Tommy Gutman, Sollentuna

Mycket bra utfört arbete till ett acceptabelt och bra pris. Företaget tog sig an arbetet med kort varsel och beaktande detta måste vi vara mycket nöjda även om vi upplevde lite strul med kommunikationerna både angående genomförandet av arbetet och hur kostnaderna uppskattades vid anbudsförfarandet. Dock var företagets arbetsledare MYCKET lätta att få kontakt med via e-post och telefon och det fanns absolut ingen som helst tendens att de försökte lura köparen. Om man bara tar alla detaljer med företaget i lugn och ro innan man sätter i gång så kan vi STARKT rekommendera dem.

Sören Östlund, Täby

Vi är så nöjda
PM Constructions & Renovations överträffade våra förväntningar vad det gäller punktlighet, lyhördhet och uppfinningsrikedom; Enkla och bra lösningar. Samtliga delar i byggprojektet med att renovera vår sekelskiftesvåning i Stockholms innerstad med såväl pressad tidsram som budget hölls av såväl projektledare samt de proffsiga hantverkarna. Alla har varit schyssta, trevliga och kunniga. PM Constructions & Renovations rekommenderas!

Gustaf T.

Vi fick hjälp med en komplett tillbyggnad av vårt egnahemshus från 30-talet av PM Constructions & Renovations. Tillbyggnaden var omfattande och gjordes i källare plus två plan som en totalentreprenad. Vi är mycket nöjda med arbetet och både tidsplan och budget höll plan. Uppskattat var också den höga tillgängligheten på telefon så fort det var några eventuella frågor.

Niklas, Bromma

PM Constructions byggde form, isolerade och göt betongplatta till utbyggnad. Fick genast ett ärligt och kunnigt intryck av arbetsledarna som talade engelska. Killarna som utförde arbetet var duktiga, arbetade effektivt och var tillmötesgående, lite dåliga på Engelska dock, men med hjälp teckenspråk och arbetsledarna över telefon så gick det bra.Prisvärda och hjälpsamma med viljan att resultatet skall bli bra. Håller utlovade tider och säger till om de riskerar att bli fördröjda.

Kerry Branting, Sollentuna

Jag anlitade PM Constructions efter att ha sett ett annat arbete de utfört åt bekanta och jag kan på alla sätt rekommendera deras tjänster.

Pålitliga, trevliga, förtroendeingivande, färdigställde på avtalat i tid och till överenskommen kostnad.

Jag kommer definitivt ta kontakt med PM Constructions för framtida arbeten/renoveringar som jag behöver ha hjälp att utföra.

Daniel, Lidingö

Bra, pålitliga och arbetssamma hantverkare

Tidsplanen hölls och lägenheten var klar att tas i bruk igen.

Agneta Sommarström, Nacka

Mkt bra jobb till rätt pris

Peter Hagren, Täby

Om man i idag i ett lexikon slår upp; “Punktlighet”, “Noggrann med detaljerna”,”Korrekt tids och kvittoredovisning, “Avstädat och klart”, “Betalning efter slutfört och godkänt arbete”, ” Snabb respons”, “Flexibilitet”…Ja då får man oftast inte upp en bild på en hantverkare eller ett byggföretag.

Jag tycker det kan vara dax att ändra på detta -och om just PM Construction dyker upp på bild så tänker jag inte alls protestera :-)
Kan varmt rekommendera dem för både grov och finarbeten. Tipset oavsett – är att man har en bra förberedande genomgång och har en dialog längs vägen med  delmål samt god framförhållning för rätt materialförsörjning, rätt verktyg och rätt kompetens på plats.
 
Eli Wald
Lidingö

 

 

referencje karolina