logo

Vi är så glada!
PM Constructions & Renovations har överträffat våra förväntningar vad gäller punktlighet, svarsförmåga och fyndighet; enkla och bra lösningar. Alla delar av byggprojektet som innebar renovering av vår lägenhet från sekelskiftet i Stockholms innerstad med både tätt tidschema och budget sköttes av projektledare och professionella hantverkare. Alla har varit trevliga och kunniga. PM Constructions & Renovations är att rekommendera!

Gustaf, Lidingö

Jag anlitade PM Constructions efter att ha sett ett annat jobb som de gjort åt mina bekanta och kan på alla sätt rekommendera deras tjänster. Pålitligt, trevligt, trovärdigt, färdigställt i tid för överenskommen kostnad. Jag kommer definitivt att kontakta PM Constructions för framtida jobb / renoveringar som jag behöver hjälp med.

Daniel, Lidingö

Om du idag slår upp i ordboken; ”Punktlighet”, ”Detaljnoggrannhet”, ”Korrekt tid- och kostnadsrapportering”, Städat och klart”, ”Betalning efter färdigställt och godkänt arbete”, ”Snabb respons”, ” Flexibilitet”… Ja, då har man oftast inte bilden av en hantverkare eller byggfirma framför ögonen.
Jag tycker att det är på tiden att ändra det – och om PM Construction kommer in i bilden, försök inte att protestera. Vi kan rekommendera de varmt för både grovt och fint arbete. Bara ett tips – säkerställ en bra förberedande genomgång och dialog på vägen med mellanmål och bra planering av materielleveranser samt rätt verktyg och kompetens på arbetsplatsen.

Eli, Lidingö

Vi fick hjälp med en komplett utbyggnad av vår villa från 1930-talet av PM Constructions & Renovations. Utbyggnaden var omfattande och avsåg källaren plus två våningsplan och genomfördes som totalentreprenad. Vi är mycket nöjda med arbetet och både tidschemat och budgeten fullföljes som planerat. Den goda tillgängligheten på telefon var också mycket uppskattad i och med att det var många möjliga frågor

Niklas, Bromma

PM Constructions har gjort ett mycket stort jobb med många etapper såsom stödmur, stentrappa, stenbeläggning och uppförande av ett välisolerat skjul som andra företag inte ens vågade offerera. Professionellt framtagen offert som presenterade projektet på detaljnivån. Vi är helt nöjda med arbetets resultat.

Tommy, Sollentuna

Mycket bra jobb till ett godtagbart och rimligt pris. Företaget tog jobbet med kort varsel och med hänsyn till det är vi mycket nöjda, även om vi upplevde lite kommunikationsproblem både vad gäller implementering av arbetet och kostnadsuppskattning under upphandlingsförfarandet. Emellertid var företagets arbetsledare MYCKET enkel att nå på e-post och telefon och det var absolut inga försök att lura köparen. Om man bara tar upp alla detaljer med företaget i lugn och ro före arbetsstart kan vi rekommendera dem MYCKET varmt.

Sören, Täby

Bra och fint jobb på fasaden och taket. Flexibelt och färdigställt i tid. En nackdel kan vara att de bara kommunicerar på engelska men det fungerade perfekt för min del. God återkoppling under processens gång.

Mats, Bromma

PM Constructions team har utfört ett fantastiskt och omfattande arbete med renovering av vår villa. Deras hantverksskicklighet och respekt för husets gamla karaktär har bidragit till att vi är mycket nöjda med resultatet. Vi kan rekommendera dem varmt. Vi tvekar inte att fortsätta anlita PM eller rekommendera dem för andra.

Emma, Bromma

Låt oss tala om ert nästa projekt

Maila, ring eller fyll i kontaktformuläret så bokar vi in ett kostnadsfritt möte för att se hur vi kan hjälpa er med er renovering.

PM CONSTRUCTIONS & RENOVATIONS

Post adress
Fenjavägen 4
182 55 Djursholm
Sweden

E-mail: office@pmconstructions.se
Telefon: 0737 567 158